Фото без опису         

Протягом минулого тижня в старостинських округах  Гончарівської  об’єднаної територіальної громади проводились збори  жителів громади. Основним питанням був  звіт селищного голови Гончарівської селищної ради Рудника Віталія Миколайовича відповідно  до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» за 2017 рік, а також звіти в.о. старост Гончарівської ОТГ.

  Збори провели  в.о.старост с. Смолин – Смірнов Іван Михайлович та с. Жеведь – Рябус Сегій Михайлович. В роботі взяли активну участь керівники установ, дільничний інспектор, члени виконавчого комітету,  депутати селищної ради.

На порядок денний зборів винесені  основні питання забезпечення життєдіяльності сіл територіальної громади:

   Звіт селищного голови про роботу у 2017 році та перспективний план розвитку громади на 2018 рік.

   Звіти в.о. старост про роботу у 2017 році та перспективний план роботи  на 2018 рік.

   Звіт дільничного інспектора про роботу у 2017 році.

    Про попередження виникнення надзвичайних ситуацій.

    Про   затвердження   добровільного самооподаткування  та  встановлення  видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2018 році.

     Про підсумки роботи громади вцілому та в розрізі сіл звітував Гончарівський селищний голова Віталій Рудник,  наголосивши на основних аспектах роботи територіальної громади.

   В.о. старости с. Смолин Іван Смірнов підвів підсумки систематичної роботи по благоустрою села, зазначивши,що  проведено  реконструкцію Смолинського БК (покрівля, вікна, вхідні двері), реалізовано  проекти по вуличному освітленню с.Смолин та Козероги, проведено косметичні ремонти ФАПу та дитячого садочку «Веселка».

    В.о. старости с.Жеведь Сергій Рябус відмітив, що  робота по благоустрою проводиться планово і результативно, значимими моментами були ремонт пам’ятника Загиблим воїнам в другій світовій війні, косметичний ремонт фельдшерського пункту села, зазначив також, що закуплені і найближчим часом будуть встановлені дорожні знаки.

На зборах обговорили   проблемні питання, що  піднімалися  жителями сіл:

  • земельні відносини;
  • перевезення пільгових категорій громадян;
  • стан доріг;
  • внекнення стихійні сміттєзвалища біля господарських будівель та на території сіл.

В заключній частині зборів  селищний  голова озвучив  визначені ПРІОРИТЕТНІ ЗАВДАННЯ  ЕКОНОМІЧНО-СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ГОНЧАРІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2018 РІК та подякував в.о. старост за плідну роботу протягом року.