Фото без опису  

Шановні  наші жінки!

 Ніжні мами, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й колеги!

   Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня! Цей день відкриває календар весни і несе у світ ніжність і красу. Адже, все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою!

  Ви одночасно майстерно поєднуєте в собі і ніжність мами і силу керівника, чарівність коханої дружини і надійність професіонала-воїна, здатного захищати рідну землю. Вам підвладно все! Ми чоловіки любимо Вас! Своєю мудрістю ви обминаєте гострі кути, терплячістю - зберігаєте мир вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці – впевнено будуєте майбутнє.

  Приймайте сердечні вітання з народи чудового свята!

Я щиро бажаю вам комфорту та затишку в душі, емоцій і тепла у серці, тверезості та ясності у думках, оптимальності й елегантності у рішеннях, ініціативності й творчості у діях, здоров’я та краси і  чистої всепоглинаючої любові!

Хай  посміхаються Вам перші весняні квіти!

Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день зігрітий поцілунками щастям, присутністю рідних, близьких і коханих, новими відкриттями і здобутками! Сонячних ранків Вам і яскравих барвів життя!

Добра, ніжності, поваги Вам, дорогі і милі наші жінки!

 

З повагою і любов’ю до Вас

Гончарівський селищний  голова                                     Віталій Рудник