Конкурс-виставку дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» 2018 року завершено! Журі визначило переможців, вибравши 10 кращих робіт із 28, що пройшли у обласний тур конкурсу. Діти представили своє бачення дотримання правил безпеки на роботі і в повсякденному житті. На малюнках –  представники різних професій, батьки, тварини, предмети побуту, в яких втілена тема безпеки та охорони праці.

        Журі з організації та проведення фінального етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» визначило кращі роботи в трьох вікових категоріях. Суворе та справедливе журі у складі начальника відділу освіти Гончарівської селищної ради Примак Валентини Михайлівни, завідуючої Жеведської ЗОШ І ст. Качаненко Юлії Олександрівни, соціального педагога  Гончарівської  гімназії Ананьєвої Анастасії  Володимирівни, учителя музики та образотворчого мистецтва початкових класів Гончарівської гімназії Приліпко Ліани  Миколаївни, у суперечках і обговореннях, визначило кращі роботи й назвало імена переможців.

Ними стали:

Перша вікова група 6 – 11 років:

1 місце – Біла Марина, 11 р.,  смт. Гончарівське, Гончарівська гімназія;

2 місце – Прохоренко Ілля, 10 р., смт. Гончарівське, Гончарівська гімназія;

3 місце розділили Калініна Еліна 7 р., смт. Гончарівське, Гончарівська школа мистецтв та Нагорна Руслана 7 р., смт. Гончарівське, Гончарівська гімназія.

Друга вікова група 12 – 14 років:

1 місце – Халіман Оксана, 14 р., смт. Гончарівське, Гончарівська школа мистецтв;

2 місце – Зуйок Анастасія,14 р., смт. Гончарівське, Гончарівська гімназія;

3 місце розділили  Голод Вероніка 14 р., смт. Гончарівське, Гончарівська гімназія і Кобцова Яна, 12 р., смт. Гончарівське, Гончарівська гімназія

Третя вікова група 15 – 18 років:

1 місце – Діденко Іван, 15 р., с. Смолин, Смолинська ЗОШ І-ІІ ст.;

2 місце – Кревсун Крестіна, 15 р., с. Смолин, Смолинська ЗОШ І-ІІ ст.

 

      Нагадаємо, що конкурс проводився з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2018 році та з метою акцентувати увагу дітей та молоді як майбутніх працівників на виробничих небезпеках і ризиках.

І не має значення, хто отримав перемогу. Тут у виграші все суспільство: наші діти вже з малих років формують свою активну життєву позицію, розмірковують про те, що таке охорона праці та як у майбутньому зберегти своє життя і здоров’я.