На передодні Дня  Збройних Сил України, 02 грудня 2017 відбувся традиційний турнір з міні-футболу «Кубок Гончарівського», присвячений  Пам’яті загиблих військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції.

Організаторами заходу виступили Гончарівський селищний голова  Віталій Рудник  та   завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської райдержадміністрації  Олександр Чаус.

Відкриття турніру відбулося за участю військового оркестру та учнів Гончарівської гімназії.  З вступним  словом звернувся  до всіх присутніх Віталій Рудник, наголосивши, що  життя – це найдорожче, що є у людини.  І, нажаль, наразі вже багато хлопців доказали свою любов та відданість саме таким чином. Їх подвиг – це приклад великого героїзму. Пам'ять про них ніколи не згасне, вони завжди в нашому житті, в наших серцях. Пам'ять Героїв вшанували хвилиною мовчання.  Їм присвятили свій турнір.

Чотири команди: «СКА» Гончарівське, ДЮСШ «Гончарівське», «Хвиля»  с.Киїнка, «Держслужбовець» м. Чернігів  наполегливо боролися за право стати найсильнішими та отримати кубок турніру. Кожен гравець показував високий спортивний рівень та волю до перемоги.

Переможцем стала команда «Хвиля» с. Киїнка, друге місце виборола команда  СКА «Гончарівське».

Турнір відбувся за сприяння депутата Гончарівської селищної ради Сергія Солошенка та голови Чернігівської районної громадської організації  «Федерації футболу»  Петра Команди.