Фото без опису     

Сьогодні, 18 квітня, учнівський та педагогічний колективи Гончарівської гімназії з задоволенням підтримали проведення акції «За чисте довкілля»,  розпочату в селищі  минулої п’ятниці трудовими колективами Гончарівської селищної ради та місцевого комунального підприємства.

   Діти дружньо з учителями долучилися до заходів по наведенню належного санітарного стану в центральній частині селища. Виконали великий обсяг робіт з прибирання від сміття та опалого листя паркової зони відпочинку, скверу Тараса Шевченка, упорядкування території біля пам’ятників учасникам бойових дій  та Героям Чорнобиля.

   Щира подяка всім учням і учителям  за дружню і результативну роботу, за  проявлену ініціативу  та  зроблену добру  і  корисну справу  по наведенню належного санітарного стану в селищі!

    «Адже, благоустрій  та  санітарний  стан   – це питання, яке стосується не лише комунальних служб,  а  і  кожного жителя Гончарівського. Залишатися байдужим та чекати, що хтось прибере замість нас є просто неприпустимо! Тому запрошуємо всіх: і жителів, і підприємців, і трудові колективи селища долучитися до заходів з благоустрою та прибрати прибудинкові території, власні подвір’я та закріплені території, перейнявши у гімназистів естафету акції «Ми за чисте довкілля»,- наголошує у своєму зверненні до громадян селищний голова Віталій Рудник.

                                               Зробимо наше селище привабливим,  красивим і чистим всі разом!