Фото без опису 

     29 травня 2018 року в закладах загальної середньої освіти Гончарівської ОТГ відбулося відкриття пришкільних літніх таборів «Соняшник» (Гончарівська гімназія) та «Лелечата» (Смолинська ЗОШ І-ІІ ст.)

    Цього дня школи гостинно прийняли в свої обійми дітей, які не захотіли прощатися з нею, а вирішили ще частину літа провести зі шкільними друзями.

У цьому році у пришкільних таборах Гончарівської ОТГ відпочиватиме 162 дитини. Діти з нетерпінням чекали відкриття таборів, і от, нарешті, після клопітких буднів воно настало. Літні канікули дітей після напруженої розумової праці не можна уявити без активного відпочинку. Саме в пришкільних таборах на школярів чекатимуть спортивні змагання, творчі конкурси, екскурсії.

Перший день в літніх пришкільних таборах «Соняшник» та «Лелечата» пройшов весело, цікаво та змістовно. Учні ознайомилися із планом роботи таборів, інструктажем з правил техніки безпеки в таборах і поза їх межами; на святкових лінійках озвучували девізи та малювали емблеми таборів та загонів, відпочивали на свіжому повітрі. Нехай кожен день у таборах буде корисним та яскравим!

За інформацією відділу освіти