Фото без опису

    Традиційно, 1 червня у Гончарівській громаді, відзначили  світле і радісне свято - День захисту дітей. У всіх закладах загальної середньої та дошкільної освіти пройшли розважальні, ігрові та культурні заходи.

     Діти зустрічали різнобарвне літо іграми, піснями, умішками. Дорослі дарували їм свою турботу і любов. Діти  з  задоволенням брали участь у конкурсах та іграх, екскурсіях, прогулянці  на катері по Десні.  На спритних чекали спортивні змаганнях «Парк веселих гозваг», юні художники  малювали на асфальті свої  фантазії, висвітлюючи багатогранну тему: «Такий веселий світ навколо мене»,    а фінальна частина свята об"єднала  всіх флешмобом «Я у колі друзів» і чарувала дитячою  концертною програмою «З Україною в серці». Діти мають надзвичайні таланти! Свято подарувало море задоволення, солодкі подарунки і незабутні відчуття! А команда юних  футболістів селища Гончарівське порадували здобутою перемогою у районному турнірі з міні-футболу серед юнаків 2008-2009 р.р., присвяченому Міжнародному дню захисту дітей, зайнявши  друге місце.

     Дорогі хлопчики і дівчатка, від усього серця вітаємо Вас з чудовим літнім святом!  Бажаємо  Вам завжди бути здоровими і  усміхненими, сміливо і впевнено дивитьсь у майбутнє, адже саме від Вас залежить те, яким воно буде!  Зі святом Вас!

  З любов’ю до Вас педагогічні колективи

та відділ освіти Гончарівсьокої громади