Фото без опису    

     У червні в с. Піски Бахмацького району щорічно проходить Всеукраїнський   фестиваль-конкурс «Відродження села, його духовності і культури».

      Програма фестивалю дуже цікава, різноманітна, насичена. Одним словом – захоплююча. За п'ять років фестиваль уже набув популярності. Тож, у невелике село Піски з’їхалося дуже багато гостей, творчих професійних і самодіяльних колективів.

    Фольклорний ансамбль «Писанка» Гончарівської школи мистецтв та ансамбль «Жеведянка» Жеведського клубу-бібліотеки отримали запрошення взяти участь у конкурсній програмі фестивалю, щоб гідно представити себе та Гончарівську об'єднану територіальну громаду. І їм це вдалося! Перед конкурсною програмою колективам запропонували прослуховування у Оксани Пекун, Заслуженої артистки України, ведучої програми - ФОЛЬК- MUSIK. Із 20 колективів після прослуховування 10 було запрошено для запису на телебаченні серед них і наші рідні «Писанка» та «Жеведянка».

У конкурсній програмі колективи теж отримали Дипломи та відзнаки. Чудова атмосфера, щирі люди, українська пісня... Кожен учасник фестивалю отримав незабутні враження, а головне - свіже натхнення!

 

За інформацією

Відділу освіти Гончарівської селищної ради