Фото без опису  

    Випускний вечір - незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям.

         Це не просто літній день, а радісне свято, нова сходинка, що  дає початок новим сподіванням, амбіціям, прагненням  і досягненням. 23 червня у Гончарівській гімназії  Гончарівської об’єднаної територіальної громади відбувся святковий випускний вечір для 23 випускників.

    Різнобарвні вечірні сукні та елегантні костюми дали зрозуміти, що малята, які нещодавно переступили поріг школи, вже стали дорослими та самостійними. Вели їх впевнено шкільною стежиною  талановиті педагоги гімназії  і досвідчені класні керівники Валентина Мележик та Ірина Пархоменко. Вони зуміли донести своїм учням і таємничість математичних формул, і складність хімічних реакцій, і красу слова,і світло душі і  всю глибину знань, ставши  для випускників і надійними наставниками, і добрими друзями.  

    Пролунало багато зворушливих побажань та настанов від вчителів та гостей свята. Всі вони висловили сподівання, що юнаки та дівчата гідно долатимуть труднощі в житті, що кожен здобуде успіхи у самореалізації, побажали випускникам віри в себе, здійснення мрій, щасливої життєвої дороги. Директор Ніна Рудник  урочисто вручила випускникам  атестати про повну загальну середню освіту та відзнаки, а селищний голова Віталій Рудник вручив на згадку цінні подарунки. Гордістю гімназії стала -  Аня Кельбас. За високі досягнення у навчанні їй вручено атестат про повну загальну середню освіту особливого зразка та нагороджено золотою медаллю.

    Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність – це випускники Гончарівської об’єднаної територіальної громади, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє! В добру путь! Щасливої та щедрої долі у житті!