Хліборобським щастям, немов свіжою паляницею, ділимося з вами: жнивна пора розпочалася в Гончарівській  об’єднаній територіальній громаді.

     Щедра земля дякує працьовитим рукам та відданим хліборобській долі серцям добірним зерном, небо обдаровує погожими днями для збирання врожаю. Промениться радість: дочекалися часу, щоб виплекане збіжжя до зернини зібрати на кожному полі. Від сьогодні наші гарячі дні і теплі ночі будуть сповнені гуркотом комбайнів – справжнє українське щастя  –  розпочалися жнива!  Мов кольори рідного стягу, виблискують золотом наші доглянуті лани під синню безмежного неба: наші рідні хлібороби  ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО» готові збирати ваговите зерно на Чернігівщині.

    За участю жителів громади, художнього колективу «Жеведянка», депутатів та працівників Гончарівської селищної ради відбулося сьогодні славне свято Першого снопа.

        «Умови для озимини цього року були не найсприятливішими, однак за рахунок правильної технології внесення добрив, підбору сортів та догляду за посівами,  якість зерна має бути висока.  Мінімум 75% пшениці буде продовольчих класів.  Поки що рано прогнозувати результати врожайності. Сподіваємося, що вони будуть в межах нашого бюджету», — повідомив директор ТОВ «Зерно-Злато» Андрій Ткаченко. Він – добрий господар, вміло дбає і про своїх хліборобів,  і про збір урожаю. Привітавши всіх присутніх   з святом початку жнив, вручив Почесні грамоти за самовіддану роботу кращим комбайнерам Товариства  Володимиру Кривошею, Михайлу Потапенку, Олегу Ющенку.

       Голова Гончарівської об’єднаної територіальної громади Віталій Рудник наголосив, що дякуючи кропіткій щоденній праці механізаторів, Товариство  повністю готове до зернозбиральної кампанії. Готова до жнив і зернозбиральна техніка. Побажав  усім гарного настрою на роботу, високих здобутків і вручив запашний коровай, як символ достатку і задатку на гарний майбутній  врожай!

   А директору Товариства Андрію Ткаченку, в свою чергу, за сприяння в успішному проведенні військових зборів 119 бригади територіальної оборони,  вручив спільну Почесну грамоту Голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча та командувача військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України генерал-майора Володимира Кравченка.

    І хліб вирощуємо, і військових в наш час підтримуємо: робимо в громаді спільну справу!