Фото без опису 

      Роботи з благоустрою території громади не припиняються та перебувають під особистим контролем селищного голови Віталія Рудника. Саме на питання благоустрою припадає левова частина умов для комфортного проживання населення. Гарні  дороги та чисті  тротуари, впорядковані алеї та парки, чиста від сміття територія - це не тільки банальне дотримання правил благоустрою, а ще й естетична краса Гончарівської  громади.

     Щоденною кропіткою працею працівників місцевого комунального підприємства «Гончарівське»  підтримується  належний санітарний стан в місцях загального користування та прибудинкових територій. Готуючись до відзначення головних державних свят в селищі вулиці стали охайнішими і яскравішими, дороги відремонтованими і безпечнішими. Біля школи на головній вулиці Гончарівського встановлено пристрої примусового зниження швидкості. Встановлення лежачих поліцейських дозволить значно підвищити безпеку дорожнього руху на небезпечних ділянках   в районі розташування дитячих та навчальних закладів. На цій же ділянці дороги встановлено  дорожній знак 1.11 «Пагорб».

   Найбільшим подарунком для учнів та молоді селища незабаром стане новий спортивний майданчик. Роботи по упорядкуванню на разі тривають. Готується до відкриття і новий магазин з великим  асортиментом товарів та  якісним обслуговуванням. Громада  живе і оновлюється щодня!

    Тож закликаємо всіх  мешканців нашої громади дотримуватися правил благоустрою та культури поведінки. Гончарівська територіальна громада  - наш спільний дім, де краса і добробут залежить тільки від нас.