Фото без опису

З Днем Державного Прапора України, дорогі жителі

Гончарівської громади!

Цей величний день назавжди увійшов в історію держави, започаткувавши нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпив його вікові  демократичні прагнення до національного відродження, економічного зростання та культурного процвітання.

Нам з вами судилося стати учасниками творення новітньої української держави. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями.

Хай мир і злагода панують  у нашому домі! Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

Сьогодні в Гончарівській громаді ми святково і урочисто піднімаємо Державний Прапор України, який став для нашої нації оберегом, що  наповнює серця почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордості за наш народ і нехай його небесно-золотисті кольори майорять над нашими просторами,  наближаючи нам  перемогу в боротьбі з російським агресором на сході держави,  даруючи мир, впевненість і віру в майбутнє! Запрошую всіх сьогодні  приєднатися до урочистої церемонії підняття Державного Прапора України в с. Смолин о 10 год.30хв.

Зі святом!

 

З повагою,

Гончарівський селищний голова                                                                                               Віталій Рудник