Фото без опису

 

    

 

 

 

 

                                                      На відкритих просторах села Смолин Гончарівської територіальної громади, сьогодні, зранку 23 серпня відбулася  урочиста церемонія  підняття Державного Прапора України.

    У святковому заході взяли участь Гончарівський  селищний голова Віталій Рудник, в.о. старост сіл Смолина, Козероги  Іван Смірнов та с. Жеведь - Сергій Рябус, депутати, члени виконавчого комітету Гончарівської селищної ради, керівники та працівники організацій, установ, представники громадських організацій та жителі громади.

         Опівдні в актовій залі  Гончарівської школи мистецтв відбувся святковий концерт «Україно, незборима зроду – ти душа великого народу» за участю   талановитих дітей та молоді селища.

    Селищний голова Віталій Рудник у своєму зверненні до присутніх наголосив, що сьогоднішнє свято переплітається з біллю нашого народу, боротьба за незалежність триває і сьогодні. І   на жаль, Україна платить  за кожен мирний  день занадто високу ціну – це тисячі загиблих українських воїнів, добровольців, волонтерів, десятки тисяч поранених на сході нашої держави. Ми повинні цінувати  кожен мирний день і пам’ятати, що кожна зроблена справа – це наша крапля в розбудову держави. Віталій Рудник привітав присутніх з найбільшими держаними святами, побажав всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, родинного тепла, миру, щедрої долі, добробуту  і взаєморозуміння, сил на добрі починання і нові звершення, вагомих здобутків та досягнень в ім’я розвитку нашої України.

  Закінчилися  урочистості  в громаді  святковою  ходою війсковослужбовців 1 окремої танкової  Сіверської бригади, які  брали участь в військовому параді на Майдані Незалежності в Києві до 27-ї річниці Незалежності України. В супроводі військового оркестру в/ч А1815 вони гордо крокували центральною вулицею Гончарівського, демонструючи силу і міць українського війська.