Фото без опису

Дорогі діти, батьки, педагоги Гончарівської територіальної громади!

Вітаю усіх вас з початком нового навчального року!

З традиційним осіннім святом – Днем Знань!

        Бажаю вам великої витримки, терпіння, невичерпної енергії, прагнення до нового, здоров’я та сил.

     Учням особливо хочу побажати допитливості, бажання вчитися, відкривати для себе таємниці знань і життєвої мудрості! Підкоряти вершини  на шляху пізнання духовних цінностей і чіткої життєвої позиції в житті.   

       Сьогодні вітаю в першу чергу  маленьких першокласників, які роблять перший крок на шляху до незнайомого і цікавого, до сповненого незабутніх вражень і відкриттів Країни Знань. Бажаю всім, щоб кожен знайшов власну дорогу у це життя, а школа дасть вам всі необхідні знання, щоб пройти цей шлях. 

       Вітаю одинадцятикласників – тих, хто цього року закінчує школу. Цей рік для вас, дорогі випускники, визначальний і останній у шкільних стінах. Тож завершіть його на «відмінно» і хай у вас залишаться лише добрі та теплі спогади про рідну  Гончарівську гімназію і неоціненний скарб кожного-набуті знання і вміння! 

      Дорогі педагоги,  вам зичу міцного здоров’я і благополуччя, миру і радості у ваших душах, у родинах, у ваших коллективах! Нехай Господнє благословення перебуває на усіх вас! 

    Шановні батьки! У нас спільна  справа - виростити здорових, освічених, щасливих, талановитих громадян нашої країни, а для цього ми створюємо спільно    комфортні, гідні, достойні умови для навчання і виховання дітей у наших закладах освіти. Адже, найвище право кожної дитини - жити в цивілізованому світі в оточенні любові і турботи дорослих. Безмежно любіть своїх дітей,  навчайтеся з ними, підтримуйте їх у всіх починаннях і розділяйте радість успіхів!

З новим навчальним роком! Зі святом — Днем знань!

 

                       З повагою до Вас

                       Гончарівський селищний голова                                                                         Віталій Рудник