Фото без опису  

     З 10 по 16 вересня в Гончарівській громаді проходить  Олімпійський тиждень,  присвячений  Всеукраїнському Дню фізичної культури та спорту.  Основна мета заходів – залучення молоді до здорового способу життя.

    Урочиста церемонія відкриття Олімпійського тижня розпочалася в Гончарівській  гімназії з  урочистої презентації   нового футбольного поля зі штучним покриттям. Впевнені, що для всіх воно  стане символом змін і поштовхом досягати більшого.

     На святкування завітали шановані гості: Гончарівський селищний голова Віталій Рудник, голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, керівник Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар,  голова Чернігівської  районної організації ФСТ «Колос»  Ігор Канашевич, головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Чернігівської РДА Олександр Чаус, тимчасово виконуючий обов’язки командира 1 окремої танкової Сіверської бригади Олег Гуменний, депутат Гончарівської селищної ради Сергій Солошенко, депутат Чернігівської обласної ради, голова асоціації студентського футболу Чернігівської області Дмитро Іванов, начальник відділу інституту землеустрою Чернігівського району Іван Дементов, директор ДСШ ПСТ «Колос» Ігор Хамко, директор ТОВ «Зерно-Злато» Андрій Ткаченко. Всі гості приїхали з гарним настроєм,  щирими побажаннями, почесними грамотами та цінними подарунками. Радо  вітали гостей - представників футбольних  команд з смт. Михайло-Коцюбинського та  Ріпок.

      Цього дня на новому футбольному міні-полі зі штучним покриттям Олег Канава, тренер-викладач ДЮСШ  ПСТ «Колос» провів товариський матч з міні-футболу між командами  смт. Гончарівське,  Михайло-Коцюбинське та  Ріпки. У напруженій і досить цікавій боротьбі перемогу здобула команда господарів поля з смт. Гончарівське , 2-е місце посіла команда з смт. Ріпки, 3-є місце – команда з смт. М.-Коцюбинського.  Під керівництвом тренера Олександра Петренка пройшов матч з флорболу серед учнів Гончарівської гімназії.  Переможці та учасники матчів були нагороджені кубками та медалями. Також всі присутні діти отримали в подарунок цукерки та сододку вату. Керівник Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар для учнів Смолинської ЗОШ  І-ІІ ст. та Гончарівської гімназії провів «Веселі старти» та вручив всім учасникам медалі та подарунки. Учитель фізичної культури Гончарівської гімназії Володимир Беда для учнів 10-11 класів провів Олімпійський урок « Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя».

    Свято спорту та здоров’я вдалося за підтримки спонсорів: директора ТОВ «Зерно-Злато» Андрія Ткаченка, депутата Гончарівської селищної ради Сергія Солошенка, начальника відділу землеустрою Чернігівського району Івана Дементова, тренера з флорболу Олександра Петренка.

      Варто відмітити, Віталій Рудник активно втілює ініціативу з покращення спортивної інфраструктури Гончарівської громади. За його підтримки в селищі успішно працює футбольна секція, а  тренер-викладач ДЮСШ ПСТ "Колос" Канава Олег Володимирович разом зі своїми вихованцями стали  срібними призерами Всеукраїнських фінальних змагань на Кубок "Золотий колос України" з футболу 2018р. серед юнаків 2006-2007р.н. Спортсмени  Гончарівської гімназії показують на змаганнях різних видів і рівнів хороші результати. Їх перемоги - це систематична  праця кожного над собою, наполегливість і  відповідальна праця  спортивних наставників.  Це - справжня спортивна гордість громади!

           Вітаємо усіх з Днем фізичної культури та спорту!  Бажаємо  всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх починаннях!  А для кожної дитини щоб  сьогоднішній день став кроком назустріч спорту, який  додаватиме певний  внесок у їх здоров’я!