Фото без опису  

Остання неділя вересня 2018  року - свято бігу в Чернігові.

        Сьогодні, 23 вересня, на центральній площі Чернігова - Красній площі – зібралася  вся Україна! Тут відбулося справжнє свято нової якості життя - третій «Чернігів Нова Пошта напівмарафон».

        Підтримали ініціативу популяризації спорту та здорового способу життя і представники Гончарівської громади. Молоді, красиві, енергійні дівчата -  працівники відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Тетяна Якубець, Євгенія Смирнова, Людмила Ященко разом з своїми друзями взяли  безпосередню участь у забігу «Напівмарафон «Нова пошта», продемонструвавши цим самим, що молодь Гончарівської громади – за здоровий спосіб життя!

        Цього року організатори заходу створили умови, щоб кожен бажаючий міг відчути радість перемоги – насамперед над собою. Учасники напівмарафону в Чернігові змогли взяти участь у забігу і випробувати сили на дистанціях від 400 метрів до 10 кілометрів, а також в естафеті 5 км + 5 км + 5 км + 6,0975 км. Більш досвідчених учасників чекали дистанції 10 км та 21,1 км. Серед учасників цьогорічного чернігівського напівмарафону, крім українців, є представники інших країн – Білорусі, Польщі, США. Поборотися за перемогу на старт також вийшли учасники Олімпійських ігор, відомі переможці міжнародних змагань з марафону. Найстаршим учасникам, які долали 21,1 км основної дистанції, – понад 70 років. 

        Прийняти участь  жіночому колективу відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської громади у спортивно-масовому заході вдалося за підтримки директора ТОВ «Зерно-Злато» Андрія Ткаченка та селищного голови Віталія Рудника, які переконані, що спорт - це здоров"я  і  він важливий у житті кожного, тому і приділяють значну увагу розвитку спорту в громаді.

        А  продовження сьогоднішнього свята  буде 14 жовтня 2018 року в мальовничому місті Черкаси - четвертий  «Черкаси Нова Пошта півмарафон» - завершальний  етап «Нова Пошта Гран-Прі» – організованої серії напівмарафонів (Суми – Полтава – Чернігів – Черкаси) з єдиним рейтингом учасників та визначенням переможців Гран-Прі, які будуть відзначені особливими призами. Приєднуйтесь! Беріть учсть і перемагайте! Наповнюйте свої будні  яскравими емоціями та духом нового життя!