Виконавчий комітет Гончарівської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  • Спеціаліст I категорії відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансово-економічної роботи;
  • Державний реєстратор речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і з питань земельних відносин.

Основні професійні та кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянство України, освіта вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра,  стаж роботи за фахом не менше 3 років, досвід  роботи в органах місцевого самоврядування бажаний, вільне володіння державною мовою, знання законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Бюджетного кодексу», «Податкового кодексу», «Земельного кодексу», Закон України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та інших законів за спеціальністю, впевнене користування ПК та оргтехнікою.    

Необхідні документи:

заява про участь у конкурсі; особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; копії документів про освіту, копії паспорта,  ідентифікаційного номера, військового квитка (за наявності), трудової книжки; декларація про доходи за минулий рік; 2 фотокартки розміром 4х6 см; заява та письмова згода на проведення спеціальної перевірки передбаченої Законом України «Про очищення влади»; письмова згода на обробку персональних даних.

Термін подачі документів:

30 календарних днів від дня опублікування оголошення.

Іспит складається державною мовою письмово на знання Конституції України, законів України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, „Про запобігання корупції”, „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” та інших законодавчих актів України.

Документи приймаються:

до 17.00 год. 24  жовтня  2018 року за адресою:  смт.Гончарівське, вул. Танкістів,11, Гончарівська селищна рада,каб. № 1 (тел. 0989880598).

За детальнішою інформацією щодо часу та місця проведення конкурсу, основних функціональних обов'язків, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов'язків звертатись до головного спеціаліста по роботі з кадрами Гончарівської селищної ради Наталії Ступницької.