Фото без опису  

         9 жовтня о 3 год 30 хв з'явилася інформація про пожежу та вибухи на 6 арсеналі в у селищі Дружба Ічнянського району, Чернігівської області - Гончарівська територіальна громада одна з перших долучилася до надання допомоги  населенню.

        До місцевих підприємців, керівників установ і організацій громади  із проханням про організацію необхідної допомоги зранку звернувся селищний голова Віталій Рудник. Небайдужі жителі приносили до селищної ради все, що вважали за потрібне. І вже сьогодні  з селища  Гончарівське автомобіль, завантажений  продуктами харчування, свіжою домашньою випічкою, предметами  особистої гігієни, теплими сезонними речами  доправив зібрану допомогу  до села Парафіївки, де розташовані приймальні пункти евакуації населення. Збір допомоги та завантаження взяли на себе працівники селищної ради  та колектив   Гончарівської гімназії. Учні  ж разом з педагогічними працівниками, вкладаючи частинку свого тепла і проявляючи власну турботу,  пакували ящики з продуктами для школярів селища Дружби та залишали свої листи-побажання учням та мешканцям населених пунктів, що  постраждали від вибухів  на  військовому арсеналі.

      Селищний голова Віталій Рудник висловлює щирі слова вдячності  підприємцям селища, колективам  і  всім мешканцям, хто перейнявся даною звісткою і оперативно  прийшов на допомогу. Адже для нас чужої біди не буває! Особливі слова подяки від  селищного голови  родині Ігора Бортника, яка постійно готова прийти на допомогу у вирішенні важливих питань буденного життя громади. Сьогодні вони взяли на себе відповідальність за перевезення та доставку необхідного вантажу  до пункту призначення: с. Парафіївка, Ічнянського району.

      Спасибі всім, хто не залишається осторонь, хто готовий прийти на допомогу або просто зробити приємне. Наша сьогоднішня турбота так необхідна для інших!