Фото без опису  

         11 жовтня,  з нагоди святкування Дня Захисника України та Дня Українського козацтва у Гончарівській гімназії  відбувся спортивно-розважальний захід «Козацькі забави». Свято вдалося на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, рівновагу, що подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й     усім присутнім.

   У змаганнях узяли участь  команди Гончарівської гімназії:  «Запорожці», «Нащадки козаків», «Січові стрільці» та  команда Центру соціально-психологічної реабілітації дітей с.Хмільниця «Козаки».

       Емоційну, запальну естафету провели директор Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар та його заступник Ігор Саченко. А Стипендіат Олімпійського комітету Паршукова Марія цікаво подала учням інформацію щодо історії спорту та Олімпійського руху.

       Загалом, на святі панувала атмосфера азарту і веселого сміху, переможців і переможених не було, була дружба, взаємодопомога  і взаємопідтримка. Крім задоволення від  змагань, кожна команда отримала грамоти, медалі та подарунки. Гостей пригостили солодощами, які заздалегідь підготувала селищна рада та колектив Гончарівської гімназії. Вони з радістю передадуть їх по приїзду всім вихованцям Центру соціально-психологічної реабілітації дітей с.Хмільниця.  Очі дітей світилися щастям та радістю. Нові емоції, нові знайомства і нові друзі  наповнили  сьогоднішній день юних спортсменів-козаків. Слід зазначити, що  Гончарівська селищна рада  завжди знаходить можливість надання необхідної допомоги Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.  Проведене свято ще раз підтвердило про встановлення  дружніх зв’язків  і  підкреслило  що українському  козацькому роду не буде переводу!