Фото без опису

   До відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва в Гончарівській громаді долучилися й старостинські округи.

    У с. Козероги та с. Смолин відбулася музично-розважальна програма «Ми козацького роду нащадки». Захисників нашої держави вітали зі святом. Для них лунали патріотичні пісні, була проведена спортивно-конкурсна гра «Козацькі забави», під час якої виявлений і нагороджений найкращий і найсильніший «козак» Євген Савчук.

   У с. Жеведь пройшла святкова програма «Козацькому роду нема переводу!». До всіх присутніх з вітальними словами звернулися в.о. старости Сергій Рябус та директор Гончарівської гімназії Ніна Рудник. Змістовні музичні подарунки та теплі віршовані рядки прозвучали від художнього колективу «Жеведянка» та учнів Жеведської ЗОШ Іст. Ніхто не пошкодував, що завітав на свято, бо всіх  в родинному колі пригостили смачним козацьким  кулішем. А запашний коровай від Ірини Ярмоленко став символом гостинності Жеведського старостинського округу.

   Бажаємо всім з нагоди свята сили та мужності, спокою на рідній землі, мирного неба, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

За інформацією відділу культури,

 cім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради