Фото без опису

         Шалені емоції, напружена гра та активні вболівальники. Саме така атмосфера  панувала 27 жовтня в спортивному залі 20 ГБО селища Гончарівське.

    Тут, з метою популяризації та розвитку  футболу, заохочення до постійних занять спортом та пропаганди здорового способу життя, за ініціативи Гончарівського селищного голови Віталія Рудника,  відбувся перший  кубок  з  міні-футболу  КУБОК ТОВ " ЗЕРНО-ЗЛАТО". 

    В турнірі взяли участь чотири команди: СКА «Гончарівське», ФК «Хвиля» с. Киїнка, ФК «Смолин» с. Смолин  та ФК «Козелець» смт. Козелець, яка вперше стала учасником турніру з міні-футболу, відгукнувшись  на запрошення Гончарівської громади.

     В запеклій безкомпромісній боротьбі володарями кубка стали гравці  ФК «Хвиля», друге місце вибороли футболісти  СКА «Гончарівське»,  третє місце - за ФК «Смолин» і четверте місце дісталося ФК «Козелець».

     Всі команди відзначені подарунками, а переможці турніру нагороджені  грамотами  та медалями

     Велика подяка від учасників футбольних команд, вболівальників та молоді селища Гончарівське, гостей Козелецької громади, в особі заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Інни  Ярошенко директору ТОВ " ЗЕРНО-ЗЛАТО", члену виконавчого комітету Гончарівської селищної ради Андрію Ткаченку  за  організацію та започаткування проведення  турніру з  міні-футболу  на КУБОК ТОВ " ЗЕРНО-ЗЛАТО".

    Вітаємо  переможців та призерів змагань і бажаємо нових перемог та подальших спортивних досягнень!

            Здоровий спосіб життя – запорука щасливого  майбутнього наших громад!