15 листопада в Комунальному клубному закладі "Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді" Чернігівської міської ради відбувся XV обласний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Звичайне диво».

   Фестиваль має на меті сконцентрувати творчий потенціал молодого покоління, широко пропагувати мистецькі твори патріотичного спрямування, історичної спадщини нашої Батьківщини та сучасної патріотичної пісні, надати можливість реалізації виконавських талантів дітей, підлітків, молоді. В різних жанрах аматорського мистецтва.

  Учасники конкурсу - діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти учасників АТО та переселенців зі східних районів України та Криму. Організатори конкурсу визначили 10 номінацій, в яких і обрали найкращих.

   Юні таланти Гончарівської громади активно прийняли участь та стали дипломантами благодійного заходу. Учениця Гончарівської школи мистецтв Абуладзе Мирослава представила номінацію «Графіка», а її робота «Дума про Україну» здобула почесне ІІІ місце. Глядачів в залі підняв з місць  виступ учнів Гончарівської гімназії, які представили номінацію «Розмовний жанр». Онищенко Аліна, Халіман Оксана, Мостіпака Анастасія та Виноградний Артем вразили всых віршованою композицією «Помолимось за Україну», за яку отримали пошану від людей та ІІ місце. Уважно сприймали і авторський вірш про рідний край «Я – українець» у виконанні Білої Марини.  Номінацію «Естрадний вокал» достойно представила учениця Гончарівської школи мистецтв Фурасенкова Карина (пісня «Молода Україна»). Бурхливими оплесками та цінним подарунком був відзначений гурт «Полісяночка» Гончарівської гімназії у складі: Прохоренко Анастасії, Зуйок Анастасії та Сінкевич Руслани (пісня «Українська родина»).

   Особливу подяку висловлюємо викладачам, які підготували учнів: Лисенок Людмилі Миколаївні, Овчар Вікторії Михайлівні, Кущенко Ірині Миколаївні та Лобакіній Ларисі Євгенівні. Бажаємо всім учасникам  та викладачам  нових звершень, перемог, творчих надбань.

За інформацією відділу культури, сім’ї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради