Фото без опису   

 

Школярі, яким виповнилося 14 років, мають своєчасно звернутися для оформлення ID-картки. Для школярів своєчасне оформлення паспорта є необхідним, адже його копію потрібно подавати в комплекті документів для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання.

Подавати для реєстрації інший документ можуть лише такі категорії:

особи, які не мали можливості отримати паспорт у зв’язку з тим, що проживають на окупованій території та лінії зіткнення, – свідоцтво про народження;іноземці та особи без громадянства – копію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу;

особи, які звернулися за захистом в Україні, – копію довідки про звернення за захистом в Україні;

особи з окупованої території, які є учнями (слухачами, студентами) закладів освіти на підконтрольній Україні території, якщо вони втратили документ, що посвідчує особу, і не мають можливості його відновити – довідку із закладу освіти з фотокарткою.

Усі інші громадяни України подають для реєстрації на ЗНО виключно паспорт. Цей же документ пред’являється учасником ЗНО для допуску до пункту тестування.

Джерело: сайт Міністерства освіти і науки України https://mon.gov.ua/ua/news/dlya-reyestraciyi-na-zno-ta-vstupu-do-vishiv-uchnyam-varto-poturbuvatisya-pro-svoyechasne-oformlennya-pasporta