З 16 по 18 листопада у м. Берегове Закарпатської області відбулися перші Всеукраїнські змагання серед команд  об’єднаних територіальних громад , організатором яких виступило Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос».  Захід зібрав представників 24-х регіонів України, які визначали кращих у волейболі та футзалі (чоловіки) – на вибір, гирьовому спорті (чоловіки), настільному тенісі (жінки, чоловіки), шахах (чоловіки) та шашках (жінки). 

   Від Чернігівської області на змаганнях виступила команда Гончарівської об’єднаної територіальної громади у складі: Смирнов Іван, Кислуха Олег, Криштопа Іван, Юганюк Роман, Тищенко Євгеній, Бортник Ростислав, Чепінога Едуард, Володін Максим, Смирнова Євгенія. Найкращі результати наші спортсмени показали в тенісі та футзалі.

Призерів, як в особистому, так і в командному заліку нагороджено грамотами, медалями та кубком. Переможцем стала команда Щербанівської ОТГ (Полтавська область), другою – Паланська ОТГ (Черкаська область), третьою – Слобожанська ОТГ (Дніпропетровська область).

    Команда Гончарівської ОТГ  отримала подяку від голови ВФСТ «Колос» АПК України Олександра Мендуся  за вагомий внесок в розбудову фізкультурно-спортивного руху серед сільського населення України та як фіналіст Всеукраїнських спортивних змагань серед команд об’єднаних територіальних громад.

    Гончарівський селищний голова Віталій Рудник висловлює щиру вдячність усім учасникам за  виступ у змаганнях  та керівнику районної організації ВФСТ «Колос» Ігорю Канашевичу за організацію участі в заході та популяризації здорового способу життя.