Фото без опису

     21 листопада в Гончарівській гімназії пройшов загальногімназійний виховний захід ,,Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ!'', присвячений Дню Свободи і Гідності.

    Ведучі ознайомили гімназистів з історією цього свята, яке відзначається з 2014 року на честь початку в цей день двох революцій - Помаранчевої (2004 р.) та Революції Гідності (2013 р.). Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих під час Революції Гідності, в АТО та ООС.

   В Смолинському БК був проведений тематичний захід до п’ятої річниці початку революції, яка переродила українську націю «Україна – територія гідності та свободи». В фойє БК оформили куточок на воєнну тематику та розмістили стенд «Вічна слава нашим Героям односельцям!»
Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять всіх українців, які віддали своє життя за наше світле майбутнє. Вшанували також всіх наших хлопців-односельців, які брали участь у військових діях на сході України. Бажали всім мирного неба, щастя, здоров’я, достатку та не бути байдужими до долі нашої країни, а бути гідними почесного слова – «Я – українець!».