Фото без опису

          Одне з важливих завдань сучасної школи – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Справедливими є слова: "Гроші втратив – нічого не втратив, час втратив – багато втратив, здоров’я втратив – все втратив".

      Сьогодні майже 90% дітей дошкільного віку, учнів і студентів мають відхилення у здоров’ї. Тільки за останні роки збільшилася кількість учнівської молоді, віднесеної за станом здоров’я до спеціальних медичних груп. На 60% зросла кількість неповнолітніх, які вживають наркотики, палять, п’ють.

     Багато хто сьогодні звик сподіватися не на захисні сили свого організму, а на могутність медицини. Академік Амосов стверджував: "Щоб бути здоровим, потрібні власні зусилля, постійні і значні. Замінити їх не можна нічим".

        Сьогодні, 30 листопада, для учнів 7-8 класів було проведено інтелектуальну гру ,, Зроби свій вибір'' щодо формування в учнів навичок здорового способу життя.  Перемогу здобула команда 7 класу ,, Адреналін''. На другому місці команда 8 класу ,, Імунітет''.

     Всі  учасники дружно прийшли до висновку: "Власне   здоров’я - у власних руках" І в значній мірі залежить від способу життя.