Фото без опису   

  Гончарівська громада активно долучилася до привітань військовослужбовців 1-ої окремої танкової  Сіверської бригади з Днем Збройних Сил України.    

     З цією метою  Гончарівський селищний голова Віталій Рудник, в.о. старости  Смолинського старостинського  округу Іван Смирнов, депутат селищної ради Анатолій Таранюк відвідали бійців в зоні ООС. Разом з теплими вітальними словами вручили почесні грамоти, подарунки загальною вартістю 50 000 грн (дизельгенератор, дві бензопили, принтер, холодильне обладнання).  Учні Гончарівської гімназії передали свої малюнки та творчі роботи, а відділ культури, сім’ї, молоді та спорту  підготував відеопривітання від Гончарівської громади.

   В свою чергу, Гончарівського селищного  голову  Віталія Рудника нагороджено медаллю «Операція об’єднаних сил. За звитягу та вірність» від командувача об’єднаних сил генерала-лейтенанта  Сергія Наєва.

   Урочистості з нагоди Дня Збройних сил України пройшли також в 20 гарнізонному будинку офіцерів. Від Гончарівської селищної ради за сумлінне виконання службових обов’язків  секретарем  Ніною Півень  вручені почесні грамоти та грошові винагороди. Відділ культури, сімї, молоді та спорту, Гончарівська школа мистецтв разом з заслуженою артисткою України Наталкою Карпою та акустичним складом рок-гурту «Широкий лан» подарували щирі музичні вітання та теплі слова подяки всім військовослужбовцям та сім’ям  1-ої окремої танкової Сіверської бригади.

 

  За інформацією відділу культури, cім’ї, молоді та спорту

                                                                                                                                                                            Гончарівської селищної ради