Фото без опису   

     04 грудня 2018 року віділення НОК України в Чернігівській області та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели у смт. Гончарівське фізкультурно-оздоровчий захід «Хто ти, майбутній олімпієць».  Взяло участь 6 команд-

представників Іванівської, Михайло-Коцюбинської, Олишівської громад та команди Чернігівського району. Відкрили захід учні Гончарівської гімназії віршами та піснями.

На святкування завітали шановані гості: керівник Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар та  його заступник Ігор Саченко, які і провели запальну та емоційну естафету. З привітальним словом виступила Валентина Примак, начальник відділу освіти Гончарівської селищної ради, яка привітала усіх присутніх зі святом Збройних сил України та побажала командам вдалої гри.

     Дві години захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике спортивне задоволення не тільки всім учасникам змагань, а й уболівальникам. На спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. Програма змагань була цікава й різноманітна: естафети на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги. Між етапами змагань, поки школярі відпочивали, усі присутні мали змогу насолодитися виступапи групи підтримки Гончарівської гімназії, яку підготувала Лариса Лобакіна, та хореографічний ансамбль Гончарівської школи мистецтв «Ляльки». 

        За підсумками всіх етапів змагань третє місце зайняла команда учнів Михайло-Коцюбинської гімназії, команда команди Ковпитської ЗОШ І-ІІІ ст. посіла друге місце і заслуженими переможцями стали учні Гончарівської гімназії.  Усі учасники були нагороджені призами, медалями та дипломами від ЧОЦФЗН «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Чернігівській області.