Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники органу місцевого самоврядування Гончарівської територіальної громади!

 

    Прийміть сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування та щиру подяку за довіру, порозуміння, плідну співпрацю, ваш професіоналізм і вірність обов’язку.

     На сьогодні саме на нас покладена  велика відповідальність за соціально-економічний стан  територіальної громади,  за благополуччя кожного жителя, за створення комфортних умов проживання.  Сьогодні вашою щоденною працею, патріотизмом і енергією твориться історія нашого краю.

    Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднує  нас у спільному прагненні зробити нашу громаду  самодостатньою, щасливою і багатою, а кожен населений пункт впорядкованим  і  квітучим.

    Бажаю вам невичерпних сил і наснаги на добрі справи, впевненості у нашому спільному майбутньому, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя кожного жителя громади.

   Успіхів вам у всіх починаннях і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці. Родинного благополуччя та здійснення  життєвих планів і сподівань!

 

З побажанням  миру, добра та міцного здоров’я

 Гончарівський  селищний голова                                                                                                   Віталій Рудник