Фото без опису 

    Мабуть, найціннішим скарбом для кожного з нас є родина. Можна мати безліч хороших друзів та знайомих, але тільки сім'я дає нам відчуття захищеності і потрібності на все життя, робить нас щасливими і впевненими у майбутньому. А у дитинстві доповнюють наші уявлення про світ ще й у школі, вона стає для всіх другою родиною з люблячими і терплячими педагогами, які ведуть нас Країною Знань. Єднають ці родини ще більше не лише буденні справи та навчання, а й свята, особливо ті, що називаються родинними. Такі заходи, окрім позитивних емоцій, дарують учасникам ще й почуття єдності, яке згуртовує шкільний колектив – учнів, батьків та вчителів.

Одне з таких свят підготувала та провела Людмила Анатоліївна Бутько, вчителька початкових класів Смолинської ЗОШ І-ІІ ст.

До школи завітали найрідніші для першокласників люди: матусі, бабусі, сестрички та братики. Зворушливими словами учні відкрили свято та піднесли гостям запашний коровай. У родинному колі вони розповідали вірші, співали пісні для своїх рідних, які торкнули найтонші струни кожної душі. Батьки  почули на свою адресу найсолодші слова від своїх дітей, бо вони не просто люблять їх,  а пестять і голублять, прощають усі витівки і образи.

           Промінець добра і любові торкнувся кожного серця і дорослих, і дітей. Після свята в коридорах школи можна було почути схвальні відгуки мам та бабусь, а це для вчителя  найвища оцінка.

За інформацією відділу освіти  Гончарівської селищної ради