Фото без опису  

            19 грудня  вихованців  навчальних закладів Гончарівської територіальної громади  привітали з цим святом  селищний голова Віталій Рудник,  директор ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО» Андрій Ткаченко,  начальник відділу освіти Валентина Примак.

     «Сьогодні дуже урочиста мить. Діти з нетерпінням чекали на Святого Миколая, сумлінно навчалися, працювали протягом року і вдосконалювалися. Діти дуже талановиті, зачарували своїми виступами та подарували багато позитивних і приємних емоцій. Нехай та радість, яку приніс Святий Миколай, залишається у них протягом року», - поділився  Віталій Рудник, передаючи подаруночки для кожної дитини громади.

"Для кожної людини у таке чудове свято, в цей прекрасний день є обов’язком принести радість дітям. Такі зустрічі під новорічною ялинкою у дитячих садках, у школах  підносять нас над буденністю, розмальовують наше життя неповторними хвилинами щастя та надією на позитивні зміни. Головне ж для нас, дорослих, навчити дитину радіти життю, зміцнити її здоров'я, спонукати щодня відкривати щось нове", - зазначив  член виконавчого комітету Гончарівської селищної ради, директор ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО» Андрій Ткаченко.

    Завітав Святий Миколай і кожну родину, де виховуються діти під опікою та   діти з обмеженими фізичними можливостями. Про смачні солодощі для них подбали Наталя та Андрій Фоміни.   Саме до цих діток  особлива увага в цей день, особливо щирі побажання успіхів в навчанні, щоб мрії втілювалися в життя, щоб панувала злагода і добро в родинах, любов переповнювала маленькі серця.  В громаді  проживає 23 дитини, що позбавлені батьківської опіки та піклування  та 31 особа з особливими фізичними потребами.

   Колективи навчальних закладів  громади висловлюють   вдячність Гончарівській селищній раді,  керівництву   ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО», приватному підприємцю Андрію Фоміну за солодкі подарунки, за подарований святковий настрій,  за  проявлені увагу і  турботу.

   Окрема особлива подяка від гімназистів Гончарівської гімназії селищному голові Віталію Руднику  за щирі, теплі вітання та турботливе і уважне ставлення до підростаючого покоління!