Відкриття головної ялинки Гончарівської територіальної громади відбулося на центральній  площі селища Гончарівське 22 грудня.
   Запалені вогні на головній ялинці громади  є початком різдвяних свят.  Одинадцятиметрова  новорічна красуня, прикрашена різнобарвними шарами та гірляндами зібрала на площі чимало дітей та дорослих. Святкову розважальну програму для малюків підготували працівники відділу культури, сім"ї, молоді та спорту. Головні герої свята Дід Мороз і Снігуронька  привітали всіх присутніх  з  пройдешніми святами і побажали  усім,  щоб щастя було постійним супутником у житті, а  мрії обов’язково збувалися,  щоб  в родинах панували любов, злагода і достаток, а Новий рік був щедрим на приємні зустрічі, на  щастя, на любов близьких, на успіхи і добрі справи! А в державі запанували мир і злагода!

      На дітей чекали веселі ігри, хороводи, новорічні розваги, конкурси. Наприкінці дійства всі діти отримали солодкі подарунки, призи  та іграшки від благодійників.

       Головна ялинка  Гончарівської територіальної громади засяяла яскравими барвами, а в родинах запанувала новорічна атмосфера, переповнена подихом чарівних різдвяних свят.