Фото без опису   

      22 січня 2019 року о 12.00 в приміщенні Жеведської  загальноосвітньої школи I ст. відбулися загальні збори представників громадян Гончарівської територіальної громади  с. Жеведь.

      Згідно порядку денного обговорили  основні питання забезпечення життєдіяльності села Жеведь.

      Гончарівський селищний голова Віталій Рудник прозвітував про роботу  у 2018 році та розкрив перспективний план розвитку громади на 2019 рік.

      У звіті в.о. старости с. Жеведь Сергій Рябус проаналізував  детально проведену  роботу  2018 році, наголосив на подальших шляхах вирішення проблемних питань села, а саме забезпечення надання населенню необхідних і вчасних поштових послуг ПАТ «Укрпочта» та приведення в належний стан асфальтового покриття автомобільної дороги  сполучення с.Жеведь - сел. Гончарівське. Жителі села висловили слова вдячності перевізнику Андрію Фоміну за надання якісних послуг з первезення пасажирів. Адже, це дійсно дуже зручно, що автобусний рейс сполученням  " с.Гончаріське - м.Чернігів" вже не перший рік курсує через с. Жеведь.

    Прозвучав звіт  дільничного  інспектора про роботу у 2018 році.

     Рішенням загальних зборів громадян прийнято  і затверджено розмір    добровільного самооподаткування  та  встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2019 році.

     Підсумки роботи та пріоритетні завдання економічно-соціального розвитку Гончарівської територіальної громади на наступний рік окреслив  Віталій Рудник та подякував в.о. старости Сергію Рябусу, депутатам селищної ради, членам виконавчого комітету і всім активним жителям села за  плідну роботу та посильний внесок у розвиток територіальної громади.