Фото без опису   

     14  лютого атмосфера  Дня Святого Валентина перетворила   Гончарівську  територіальну громаду  у справжню «країну кохання», де все гармонійно переповнилося   почуттями тепла, любові і кохання.

     В Гончарівській гімназії щороку святкується День Святого Валентина. Уже за традицією стало написання листівок-валентинок з привітаннями та найкращим побажаннями для людей небайдужих серцю.

      Для бажаючих зробити листівки своїми руками, в гімназії напередодні свята, проходив  майстер-клас по виготовленню валентинок.

      Протягом дня в усіх освітніх  закладах громади  відчувався подих любові, на це надихала музика та святковий настрій всіх колективів. Сьогодні  вчителі та учні провели багато заходів спрямованих на ознайомлення гостей та школярів з історією святкування цього свята.

     Та особливого шарму святковому дню   придала концертна програма, підготовлена відділом культури, сім’ї, молоді та спорту  Гончарівської територіальної громади. Вона ще раз довела,  що кохання – одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Без нього наше життя неможливе!

    Всі гладачі та учасники заходу проявляли щиру зацікавленість святом та були у захваті від концерту, музичних подарунків та створеної організаторами святкової атмосфери!