Фото без опису    

           Сьогодні військовослужбовці 1 окремої танкової Сіверської бригади, що повернулися до пункту постійної дислокації після довготривалого перебування в районі проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей для відновлення боєздатності, були вшановані Командуванням Оперативного командування «Північ», представниками влади та органами місцевого самоврядування.

     Нагородами і грамотами від командування, хлібом-сіллю, а також словами привітання та щирими посмішками рідних і близьких приймала Гончарівська громада своїх синів і дочок.
     До привітань та вшанування пам'яті військовослужбовців, що полягли в боротьбі за захист української землі, приєдналися мешканці селища і учні Гончарівської гімназії.  Вшанували пам'ять Героїв хвилиною мовчання та  Поклали квіти до меморіальної стели на Алеї Слави. 

    За мужність та відвагу, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, виявлені під час виконання завдань операції Об’єднаних сил більше 100 військовослужбовців 1 окремої танкової Сіверської бригади отримали подяки, нагороди та відзнаки. 
     Президентом України 
 було посмертно нагороджено воїнів 1 окремої танкової Сіверської бригади солдата Мірошниченка Петра, старшого сержанта Мансурова Андрія, молодшого сержанта Рябого Віталія, відзнаки яких отримали їх матері, дружини та діти.

      Сьогодні  бажаємо родинам, які дочекалися своїх захисників, та всьому колективу військової частини радості  і  гордості за успішне виконання  бойових завдань,  за зустріч з своїми рідними, подальших  успіхів у військовій службі, миру, достатку, добра та благополуччя воїнам-захисникам нашої держави.