Фото без опису   

         

Дорога громадо!

      Головою громади Віталієм Рудником оголошено місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Гончарівської селищної ради.


    З нагоди Великодніх свят, Гончарівська селищна  рада звертається з проханням, в термін до 12.04.2019р., організувати прибирання прибудинкових територій.   Кожен має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи, навіть організатором невеличкої акції там де проживає. У власному дворику, на вулиці, біля під’їзду будинку можна організувати прибирання території чи висадити квіти, кущі та дерева. І просто розповісти дітям, про потребу дбати і піклуватися про природу,  підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон у своєму селищі.

     Сьогодні ми вдячні трудовим колективам установ та організацій, колективам загальноосвітніх навчальних  закладів громади, які створивши екологічні бригади,  активно першими долучилися до наведення благоустрою території: здійснено прибирання та упорядкування території  місць загального користування, паркових зон, проведено загортання сухих рослин, очищено територію від побутового сміття.

     Місячник благоустрою продовжується!

І тому, Гончарівська  селищна рада звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів із очищення території нашого  селища та сіл ОТГ, усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій та озелененню території всієї Гончарівської громади.

     Крім того інформуємо Вас, що у разі невиконання або неналежне виконання порядку здійснення благоустрою та утримання прилеглої до приватних будівель території,  власник або користувач земельної ділянки несе відповідальність, передбачену Кодексом України про адміністративні правопорушення за статтею 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 340 грн. до 1360 грн. а на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності  від 850 грн. до 1700 грн.

                         Громада починається з кожного з нас, зробімо її чистішою!!!