Фото без опису

                         Дорогі жителі селища! Шановні земляки!

                         Прийміть щирі вітання з Днем селища!

У Гончарівська славна історія. Селище завжди з честю переживало важкі часи та сміливо рухалося вперед. І сьогодні разом ми робимо багато, щоб наше містечко стало краще, щоб до нас радо приїжджали гості, забираючи з собою часточку тепла та місцевого колориту.

        Майбутнє селища залежить передусім від нас, від нашої самоповаги, підтримки один одного і бажання зробити селище сучасним і комфортним.

     Гончарівцям є чим пишатися! Наша громада, наше селище розвивається та впевнено дивиться у майбутнє.

        Ми завжди на «передовій». Військовослужбовці нашої І Окремої танкової Сіверської бригади з перших днів збройного конфлікту 2014 року знаходяться на найвідповідальніших ділянках лінії зіткнення. Ми пам’ятаємо поіменно всіх, хто загинув у цій війні, щоб в нашому селищі, в нашій Державі був мир та спокій.

        Ми багато приділяємо уваги нашим дітям, бо  це наше майбутнє, завжди з повагою та турботою ставимось до людей  поважного віку.

       Ми відродили діяльність гуртожитку «Десна», збудували футбольний майданчик для молоді, утримуємо в належному стані об»єкти соціального призначення, укріплюємо їх матеріально – технічну базу. Створюємо нові парки та сквери. Все це – результат нашої спільної праці. Щиро дякую за це всім гончарівцям.

                      З Днем народження, Гончарівське!

                Зі святом вас, мої працьовиті й гостинні земляки!

 

З повагою до Вас

Гончарівський селищний голова                                                                                   Віталій  Рудник