Фото без опису

            Всеукраїнський Благодійний Фонд «Серце до серця» щорічно проводить акції з метою забезпечення дитячих лікарень якісним медичним обладнанням. Чотирнадцята  акція в 2019 році проходить з 1 по 30 квітня з метою збору коштів на закупівлю кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні. Загалом щорічно в Україні народжується приблизно 10 000 дітей із вродженими вадами серця, з них близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. З самої першої хвилини свого життя такі діти потребують високоспеціалізованого медичного догляду.

    Лікарням необхідні  апарати УЗД із спеціальними датчиками, ангіографи, КТ – і МРТ – установки, кардіографи, апарати для добового запису ЕКГ(холтери). Для лікування пацієнтів після найскладніших хірургічних втручань необхідні кардіомонітори, апарати штучної вентиляції, реанімаційні столики з обігрівом, монітори цілодобового спостереження в дитячій реанімації, інфузійні помпи, пульсоксиметри та багато іншого. Медична допомога на обладнанні, закупленому за результатами благодійної акції, надається безкоштовно!

   Гончарівська ОТГ активно приєдналася до проведення акції. Всі бажаючі  установи, заклади, організації змогли зробити благодійні внески, які були перераховані на банківський рахунок ВБФ «Серце до серця».  Спільними зусиллями було зібрано 2318,80 грн..

    Дякуємо всім за участь в акції, за оптимізм та віру в добру справу, за доброту та безкорисність, за щирість, за піклування про майбутнє! 

За інформацією відділу культури, сімї, молоді та спорту

Гончарівської селищної ради