Фото без опису

   16 травня 2019 року на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка Чернігівського району) на урочистому козацькому колі, присвяченому відкриттю ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі-Гра), зібралися джури з усієї області. Цьогоріч Гра на теренах Чернігівщини проходить вже вдесяте. Якщо у 2009 році змагалися лише два рої, то цього року під знаменами «Джури» об’єдналися 38 роїв, це майже 400 юнаків і дівчат. Упродовж шести днів усі вони будуть змагатися за почесне право представляти Чернігівську область на ІІІ етапі гри «Джура» «Джура – 2019: Самарська Січ» у липні цього року. 

     Гончарівську громаду представляє команда  Гончарівської гімназії «Гончарівські козаки» у складі:

Серідка Івана Олександровича, учня 11 класу,

Білана Дениса Володимировича, учня 10 класу,

Бутько Діани Ігорівни, учениці 10 класу,

Гречки Владислава Едуардовича, учня 10 класу,

Діденка Івана Андрійовича, учня 10 класу,

Буренка Дениса Сергійовича, учня 10 класу,

Бездітка Андрія Олеговича, учня 10 класу,

Тернового Кирила В’ячеславовича, учня 9 класу,

Брижинської Анастасії Дмитрівни, учениці 9 класу,

Буряк Євгенії Валеріївни, учениці 9 класу.

  Керівником команди призначено Беду Володимира Миколайовича, учителя фізичної культури Гончарівської гімназії, заступником керівника є  Нестеренко Олександр Миколайович, вчитель географії Гончарівської гімназії та виховник команди - Савчук Андрій Миколайович, учитель фізичної культури Смолинської ЗОШ І-ІІ ст.

       Упродовж шести днів у наметовому містечку проводитимуться конкурси «Таборування», творчо-мистецький «Ватра» та звітів про виконання домашнього завдання.

                  Зичимо вам успіхів, впевненості у своїх силах, бойового настрою та волі до перемоги!