Фото без опису   Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

    Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другий, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваному дню. 

      У п'ятницю, 24 травня, в школах Гончарівської ОТГ голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання i кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя.

Привітав дружню шкільну родину зі святом селищний голова Віталій Рудник. Звертаючись до випускників, він побажав їм знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови нашої громади та України.  Аби розділити радість свята, пригадати хвилюючі миті зі свого шкільного життя до учнів Гончарівської гімназії завітали Голова ради Олександр Ларченко, депутат Чернігівської обласної ради Сергій Журман, які вітали учасників урочистостей теплими словами та вручали грамоти учням і педагогам.

    Почесні грамоти, подяки, цінні подарунки дітям та вчителям гімназії були вручені від благодійників: директора ТОВ «ЗЕРНО-ЗЛАТО» Андрія Ткаченка, головного лісничого ДП «Чернігівський військовий лісгосп» Романа Іваха, приватних підприємців Леоніда Пилипчука та Армена Цатуряна, голови батьківського комітету Сергія Бондарця та Отця Володимира.

    І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!

                                                                          Чудових вам канікул, школярі!

Відділ освіти Гончарівської селищної ради