Фото без опису   В кінці травня в школі мистецтв традиційно відбуваються іспити випускників, творчі звіти учнів та викладачів школи.  Цього року свідоцтво про початкову мистецьку освіту отримали: Гармата Софія, Кужель Марія, Стороженко Надія,  Поплавська Анна, Ткаченко Павло,  Халіман Оксана,  Пилипюк Артем.  Батькам та гостям на святі випускники подарували чудові виступи.

   Свою майстерність на звітному концерті показали учні всіх викладачів, ансамбль « Барвінок»,   ансамбль « Ляльки», колективи класу хореографії, ансамблі викладачів у складі Тетяна Чечотки, Олена Христової та Катерина Оксенюк. Виставкову композицію з робіт учнів підготувала викладач образотворчого мистецтва Людмила Лисенок.

   На святі була присутня начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради Тетяна Якубець, яка привітала всіх з завершенням навчального року, побажала випускникам впевненості у собі, наполегливості у досягненні мети, батькам життєвих сил та терпіння, а викладацькому колективу творчої любові до власної професії. Людмилі Лисенок, Катерині Мурач, Вікторії Овчар, Олені Христовій, Тетяні Шкурко були вручені грамоти за сумлінну підготовку призерів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. А учням-призерам вручені солодощі від Гончарівського селищного голови Віталія Рудника.

    Колектив Гончарівської школи мистецтв висловлює подяку Гончарівському селищному голові Віталію Руднику та начальнику відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Гончарівської селищної ради Тетяні Якубець за підтримку та допомогу в здійсненні задумів та справ задля майбутнього мистецької освіти.

Директор школи мистецтв                                                      О.Харченко