Фото без опису

               Шановні колеги, друзі, жителі          Гончарівської громади !

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

      Наш прапор гордо майорить над вільною та незалежною Україною прапор і є  символом національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

     День Державного Прапора та День незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України – держави українського народу, право на свободу якої виборювали і виборюють сьогодні  тисячі справжніх патріотів. 

     Нехай національна гордість та споконвічний козацький дух допоможуть нам вистояти та перемогти у священній боротьбі за незалежність. Сьогодні як ніколи ми маємо довести світові – нікому не дозволено посягати на цілісність та недоторканість Української держави.

      Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, невичерпного оптимізму, миру,  щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

З повагою,

Гончарівський    селищний   голова                                                                                           Віталій Рудник