Фото без опису

         З метою поглиблення знань дітей про видатних спортсменів України, розвитку інтересу до пізнання історії, виховуючи любов до фізкультури та спорту, розвитку фізичних умінь, виховання спритності, витриманості, сміливості, почуття колективізму, дружби, взаємовиручки, виховання почуття патріотизму, любов до Батьківщини з 10 вересня 2019 року розпочався Олімпійський тиждень фізичної культури та спорту.

 У Гончарівській гімназії  Олімпійський тиждень розпочався урочистою лінійкою. Традиційно учні підготували та провели запальний флешмоб.

У рамках Олімпійського тижня в гімназії класними керівниками були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоров’я”, «Історія Олімпійських ігор», «Досягнення українських спортсменів», присвячені перемогам наших співвітчизників на Олімпійських та Параолімпійських іграх.

Також за бажанням школярів на уроках фізичної культури були проведені спортивні естафети, де учні могли позмагатися як між собою, так і з іншими класами.

Тож бажаємо всім учасникам Олімпійського тижня міцного здоров'я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім'я процвітання України!