Фото без опису   

27 вересня, завершилися змагання обласного національно-атріотичного заходу «Я-патріот» у Десні. Майбутні призовники, на базі військової частини в смт. Десна, де є всі умови для проведення фізичної та військової підготовки, на власному досвіді відчули, що таке «армійські будні». Юні хлопці три дні проживали у казармах, проходили теоретичні та практичні навчання із військової та тактичної підготовки змагалися на дистанціях 100, 1000 метрів, у метанні ручних гранат, стрільбі з автомату та підтягуванні на перекладині.

За підсумками змагань визначили переможців. В командному заліку І місце виборола команда Коропського району, друге місце у команди м.Ніжин, третє – у команди Ріпкинського району. Команда хлопців Гончарівської гімназії серед 26 команд виборола 9 місце. Переможців та володарів призових місць відзначено нагородами.

Усі учасники змагань повернулися з гарним настроєм, отримали щире задоволення від заходу, адже учні мали змогу не лише теоретично, а й на практичному рівні випробувати свої навики у сфері військового вишколу та фізичної підготовки. Крім того, спілкування та спільні заняття з військовими в таких умовах не аби як підіймають авторитет військової служби в Україні.

Відділ освіти 

Гончарівської селищної ради