Фото без опису

      02.10.2019року відділом ювенальної превенції ГУНП в Чернігівській області спільно з начальником служби у справах дітей Гончарівської селищної ради Юлією Качаненко та спеціалістом 1 категорії по соціальній роботі з дітьми та сім'ями Людмилою Ященко, з учнями 6-9 класів Гончарівської гімназії були проведені лекції на теми: «Безпека дорожнього руху», "Правомірна поведінка", "Відповідальність неповнолітніх" , "Що таке "БУЛІНГ"та шляхи його подолання".

Учням нагадали про правила дорожнього руху, поведінку в школі та відповідальність за їх порушення. В ігровій формі були наведені приклади ситуацій, на які діти із задоволенням надавали відповіді, показавши свої знання з правил дорожнього руху, правильної поведінки в школі і вдома. Також поліцейські навели приклади порушень правил неповнолітніми та якими тяжкими наслідками закінчуються такі порушення.

Крім того, інспекторами відділу ювенальної превенції, поліцейським ювенальної превенції РВП, спільно з начальником служби у справах дітей Гончарівської селищної ради та спеціалістом по соціальній роботі з дітьми та сім'ями, провели перевірку сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. В ході перевірок вивчались житлово-побутові умови проживання неповнолітніх, спосіб життя і поведінка батьків. Проведено роз’яснювальну роботу з батьками щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків по догляду за дітьми, забезпечення безпеки дітей.

 

                                                                                                 За інформацією ювенальної превенції  ГУНП

                                                                                                                        в Чернігівській області