Фото без опису

Гончарівська селищна рада повідомляє про оголошення

конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть

залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта

 

 

Назва та адреса об’єкта: нежитлова будівля, загальною площею 49,5  кв.м, що знаходиться за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт.Гончарівське, вул. Танкістів,1-а.

Мета проведення оцінки – визначення відновної вартості для цілей оренди.

     До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

    Претендентам потрібно подати до Гончарівської селищної ради конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України та посвідчення про підвищення кваліфікації оцінювача за відповідним напрямом; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента, щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається в окремо запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (зазначається в єдиній одиниці виміру – календарних днях).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсна комісія розглядатиме лише такі пропозиції претендентів, у яких термін виконання робіт становитиме не більше 14 днів.

Конкурс відбудеться в адмінприміщенні  Гончарівської селищної ради 21 травня  2020 року о 15.00 год. за адресою: смт.Гончарівське, вул.Танкістів, 11 кабінет секретаря селищної ради

Конкурсну документацію необхідно подавати за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) за адресою: смт.Гончарівське, вул..Танкістів, 11, кабінет секретаря селищної ради

 Телефони для довідок: (096) 94-17-711