Фото без опису

     І пишеться сторінка долі хліборобської нова:

Щасливі хліб збирати разом! В нас - жнива 2020 розпочато!

Сьогодні ТОВ “Зерно Злато ” приєднується до жниварів України!

Хай же снага і погода сприяють зібрати врожай в оптимальні терміни. Хай добірне зерно наповнює житницю нашої держави і золотом увінчує працю хліборобів!

     Зажинки - Свято першого снопа відбулося  на кордоні Чернігівського та Козелецького районів у  талановитій та роботящій Гончарівській  ОТГ, на землях якої працюють господарства "Слабинське", "Зерно-Злата", "Морівське", якими керує Андрій Ткаченко.

   Офіційна частина свята. Вітальні промови голови Гончарівської ОТГ Віталія Рудника, вручення короваю директору ТОВ "Зерно-Злата" Андрію Ткаченку, голови Козелецької РДА Юрія Заславського, заступниці голови Козелецької районної ради Катерини Биковець, старости с. Морівськ Миколи Дяченка. Вручення відзнак від Гончарівської громади.

  Учасники свята першого снопа в Гончарівській ОТГ: колективи "Берегиня" Максимівського БК, керівниця Людмила Скрипак; "Жеведянка", керівниця Марія Осипенко, "Полісяночка", с. Слабин, керівниця Марія Сила, дует Катерина Оксенюк і Катерина Мурач, тріо Тетяна Вініченко, Катерина Антошенко, Дмитро Пипкун, учасники самодіяльності Смолинського БК дарували гарний настрій присутнім.

  Бажаною гостею  свята була  головний редактор  чернігівської обласної газети "НК"  Наталія Бушай  і ми в подарунок маємо прекрасні світлини цього дня, що і пропонуємо для  перегляду. А також висвітлення інформації про свято на офіційній  сторінці газети "Наш край" у соціальній мережі Facebook.

"Жнива - це результат роботи не тільки агрономів, а і всіх служб Товариства, - підкреслив  директор ТОВ «Зерно-Злато» Андрій Ткаченко, - ми всі разом забезпечували комплекс робіт і посіву, і догляду та збереження посівів. А сьогодні - маємо добрий результат. Звичайно, сьогодні ми ще не можемо говорити про дані урожайності, але впевнені, вона буде гідною вкладеної нами праці".

    Дорідного урожаю всім і достатку!