Фото без опису

  Кожному від народження дається найцінніший дар - життя. А найдорожче в житті - здоров'я. Без здоров'я немає щастя. Іноді молодь навмисне все робить для того, щоб загубити своє здоров'я, набуває шкідливих звичок, яких потім не може позбутися.

  З 23 до 27 листопада 2020 року у КНЗ Гончарівська гімназія проведено Тиждень боротьби зі шкідливими звичками «Боротьба зі шкідливими звичками - боротьба за здоров'я».

  Мета проведення тижня: формування в підлітків негативного ставлення до паління, алкоголю, наркоманії, пропаганда здорового способу життя, дбайливе ставлення до свого здоров'я та здоров'я оточуючих.

  У ході тижня були проведені години спілкування «Алкоголь шукаємо альтернативу», «Нікотин - твій ворог», «Молоде покоління обирає здоров'я»; бесіда з елементами тренінгу «Куріння - це ворог краси і здоров'я», інформаційна відеогодина «Проблема шкідливих звичок», виставка плакатів та малюнків «Шанс ще є....», бесіда «Шкідливі звички. Я обираю здоров'я». Спілкування з дітьми супроводжувалося відеороликами про шкідливість тютюну, алкоголю, наркотичних засобів для організму людини. Гімназисти під час проведення тижня виявили активність та зацікавленість даною тематикою.

 

За інформацією

КНЗ Гончарівська гімназія

Гончарівської селищної ради