Дівоча краса – це весна,

     Дівоча краса – це натхнення,

                                                                          Дівоча краса – це ніжність.

       Що не кажіть, Україна славиться красунями  здавна, в усьому світі славились українські дівчата. Їм в усі віки були притаманні неповторність, врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, велика шана, багата фантазія. Багатьма такими рисами наділені і наші дівчата, які брали участь у конкурсі «Міні-міс гімназії 2018». Конкурс був для дівчат 1-2 класів та 3-4 класів.

         Конкурс розпочався з візитної картки кожної учасниці, де вони розкрили своє захоплення, чарівність, різноплановість. У конкурсі «Я – господиня» дівчата діляться із присутніми секретами приготування українських страв. Дуже гарними словами дівчата привітали зі святом 8 Березня всіх жінок у залі, змагаючись у конкурсі «Привітання». На ура пройшов конкурс «Мої таланти». У конкурсі  талантів учасниці здивували  не тільки своєю красою й талантом, але й фантазією, майстерністю, виконанням пісень та віршів, хореографією,  продемонстрували грацію і неповторність.

Настала хвилююча мить – церемонія нагородження переможниць конкурсу.  Журі, у складі якої були начальник відділу освіти Гончарівської селищної ради Примак В.М., директор Гончарівської гімназії Рудник Н.І., практичний психолог Гончарівської гімназії Лобакіна Л.Є. та соціальний педагог Ананьєва А.В., зауважили, що вибір був непростим, та все ж таки у  результаті запеклої боротьби серед учнів 1-2 класів звання Міс Весна отримала учениця 2-В класу Бакуменко Олександра.

Решта учасниць були відзначені у наступних номінаціях:

Міс талант – Новик Маргарита, 1-Б клас;

Міс чарівність – Паперник Анастасія, 1-А клас;

Міс гармонія – Палуб Анна, 2-Б клас;

Міс оригінальність – Маринець Ксенія, 2-А клас.

 

А серед учнів 3-4 класів звання Міс Весна виборола Пікулік Кіра, учениця 4-А класу.

Решта учасниць були відзначені у наступних номінаціях:

Міс талант – Карпович Анна, 4-Б клас;

Міс чарівність – Сухоловська Вероніка, 3-Б клас;

Міс оригінальність – Бакун Анастасія, 3-А клас.

Усі учасниці були нагороджені грамотами та гарними подарунками.

Шановні  красуні!

Вітаємо всіх Вас з перемогою! Попереду у  Вас – велике майбутнє. Нехай щастить вам у житті, чистих рос Вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди!