Фото без опису

     23 грудня  засяяла  яскравими  новорічними вогнями головна ялинка Гончарівської об’єднаної територіальної громади.

    На центральній площі селища біля святково прибраної  красуні Дід Мороз та Снігуронька  зібрали головних мешканців громади – дітей. Для них це свято уже є традиційним. Восьмий рік поспіль проводиться відкриття Головної ялинки. Але сьогодні, як ніколи, з великим нетерпінням  діти  чекають свята і здійснення новорічних бажань. Їх татусі несуть службу  в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни, для того щоб їм  тут, у рідних домівках, було затишно, святково і урочисто. Саме про це і турбується  селищний голова Віталій Рудник, приділяючи  дітям територіальної громади найбільшу увагу. У святковому привітанні він побажав усім, щоб дитячі оченята завжди світилися радістю, а  мрії обов’язково збувалися,  щоб  в родинах панували любов, злагода і достаток, а Новий рік був щедрим на приємні зустрічі, на  щастя, на любов близьких, на успіхи і добрі справи!

     У рамках святкової програми для всіх присутніх було проведено розважально-ігрове дійство, яке майстерно продемонстрували колектив та учні дитячої школи мистецтв. Разом з казковими Лисичками та Зайчиками водили хороводи, грали в ігри та співали новорічні пісні біля зеленої красуні. Навіть сама природа  приєдналася до урочистостей, подарувавши справжній засніжений зимовий день. Гарним настроєм, веселим сміхом  та дитячими бажаннями всі разом запалили яскраві вогні Новорічної красуні.

    Наприкінці дійства всі діти отримали солодкі подарунки, призи  та іграшки.

    Щиро вдячні за організацію дитячого свята начальнику  відділу  освіти Гончарівскої  селищної ради Валентині Примак, приватному підприємцю Дмитру Макарчуку та депутату селищної ради Сергію Солошенку, який є незмінним спонсором дитячих заходів. А саме головне: організатори та учасники свята внесли краплиночку казки не лише у серця малечі, а і у серця дорослих.  В Гончарівській громаді запанувала святкова новорічна атмосфера.